Ритуалите на гнева са една от най-новите тенденции в интернет, при

...
Ритуалите на гнева са една от най-новите тенденции в интернет, при
Коментари Харесай

Вирусните „ритуали на гнева“ позволяват на жените да се „ядосват“, като същевременно харчат хиляди, за да чупят неща, да крещят в гората

Ритуалите на гнева са една от най-новите тенденции в интернет, при които дамите заплащат хиляди долари, за вземат участие в церемонии с викове и чупене на предмети. 

Миа Бандучи, по-известна със своята онлайн персона , е инженер по киберсигурност, трансформирала се в самопровъзгласила се „ интуичка “, която е хазаин на гневни ритуални уединения за дами, тъй че те да могат да се похвалят с цялостни дробове от оглушителни писъци посред гората, до момента в който бият пръчки и други предмети на земята. 

„ Това е като „ не бъди кучка “ или „ не се ядосвай “, или „ не бъди нападателен “, или „ не отстоявай себе си “. „ Не казвайте на никого, че няма единодушието си да допира тялото ви или да ви приказва по избран метод. “ Има избрани страсти, които са признати в двойния пол, които всеки от нас би трябвало да изпитва. Мъжете имат потребност да плачат – и е толкоз здравословно мъжете да плачат – а дамите би трябвало да могат да се ядосват “, сподели Бандучи .

Бандучи е бил хазаин на няколко от тези церемонии през годините,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР